Bästa hårfönen

Bästa hårfönen

Den ständiga frågan när det är dags att köpa en ny produkt är vilken är bäst? Nu letar du efter den bästa hårfönen och här ger jag några tips som jag tycker är bra. De har antingen fått bra betyg i så kallade ”bäst i test” eller andra bra recensioner från nöjda kunder.

Vilken hårfön klipper du till på?

GHD AIR HAIR DRYER

bästa hårfön air

Nej jag har inte provat den här men om vi ska gå på recensioner så är det här den bästa hårfönen du kan köpa! Vad sägs om medelbetyget 4,9 av 5 från 107 nöjda användare?

Den bör vara värt sitt pris gott och väl och letar du efter en riktigt bra hårtork så är den här en kandidat du bör kolla närmare på.

Kostar runt 1500 kronor men för pengarna får du en av de bästa hårtorkarna du kan klippa till på.

Hårfön lyko

eleven hårfön

RAMINGTON SILK

Hårfön bra 1

Vill du ha en kraftfull hårfön till mellanpris är det den här vid namn ”Silk” du ska kika på. 6 olika värmeinställningar gör att du kan kontrollera blåsten som kommer i en hastighet av 140 km/h.

Priset på ”Silken” hamnar en bra bit under värstingen ovan och du får betala runt 700 kronor. Mycket hårtork för pengarna helt klart eller vad tror du?

Hårfön nordic

Hårfön lyko

GORGEOUS

snyggaste hårfönen

Kanske inte den bästa med den snyggaste hårfönen du kan hitta nu heter ”Gorgeous” och är en tork samtidigt som den är en snygg inredningsdetalj. Du vill inte lägga in den här hårfönen efter du använd den!

Inga konstigheter här inte då den har 2 hastigheter och 2 värmeinställningar plus en för kall luft. Är design viktigast för dig slår du till på den här.

banger hårfön

Många bra hårfönar

Jag hoppas att du fastna för någon av de här 3 hårfönarna. Faktum är att om du ger runt 500 kronor så får du en riktigt bra produkt nu för tiden. Det är sällan någon hårfön är direkt dålig men visst för dig som är krassen så är det såklart en viss skillnad mellan en för 500 kronor och en för 1500 kronor.

Tänk till vad dina behov är och bestäm därefter vilken den bästa hårfönen är för dig. Lycka till med att hitta en bra produkt.